PRESTEEL STÅLSKORSTEIN

STÅLPIPE AV HØY KVALITET OG LANG LEVETID

Vår stålpipe holder høy kvalitet og vi gir deg 30 års materialgaranti. Den er konstruert for å tåle tøffe påvirkninger fra røkgasser, vær og vind. Derfor er det valgt syrefast rustfritt stål 1 mm L60 i røkgassrøret og varmgalvanisert, lakkert stål på mantelen utvendig. Med Tolmer Presteel stålskorstein kan du installere et ildsted nærmest hvor som helst i huset. Den er en plassbesparende og prisgunstig løsning som vil kunne gi glede i mange år fremover. Se vårt stålpipe sortiment her!

Yttermantelen er lakkert i farger tilpasset dagens ildsteder. Sort er standard farge. Andre RAL-koder kan bestilles, i tillegg til blank polert eller børstet stål. Dimensjoner/farger: Vi lagerfører Ø150 mm og Ø200 mm sort lakk og Ø150 mm grå lakk.

Skorsteinselementene er med sin lave vekt enkle å montere. Elementene leveres som halvisolert og helisolert, med henholdsvis 30 og 60 mm isolasjon. Ønsker du å få så mye varme som mulig tilbake fra din skorstein, kan uisolerte rør velges i rommet hvor ildstedet er plassert.

Skorsteinen er CE-merket og godkjent ifølge EN standard 1856-1
RASK LEVERING – Ta kontakt for kyndig veiledning.


VENTILERT STÅLSKORSTEIN

VI FINNER LØSNINGER

I et tradisjonelt hus tilføres luft til ildstedet gjennom lufteventiler eller med direkte tilluft via gulv eller vegg.

Der hvor dette ikke er en mulighet eller tilstrekkelig, som for eksempel i et lavenergi eller passivhus kan luft tilføres direkte til ildstedet via en kanal i skorsteinen. Derfor tilbyr vi Presteel AIR ventilert stålskorstein som tilfører ildstedet luft direkte utenfra og imøtekommer slik utfordringen med lufttette boliger. Det er viktig å notere at en slik løsning stiller egne krav til installasjonen – Ildstedet må ha friskluftstilkobling og nødvendig lufttetthet.

Presteel AIR ventilert stålskorstein er testet og CE-merket i henhold til standard EN 1856-1 og holder den samme gode kvaliteten som vår standard stålskorstein. Tilgjengelig i Ø150 og Ø200 mm. Sort er standard farge, andre RAL-koder kan bestilles.